Udlejning af hus – Privat

Udlejning af hus

Hvorfor vælge os?

  • Mere end 30 års erfaring med boligudlejning
  • Kæmpe netværk herunder ambassader og virksomheder
  • Uddannede fagfolk med erfaring og ekspertise i udlejning
  • Medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening (økonomisk ansvarsforsikret)
  • Der betales kun salær, hvis vi finder en lejer til dig
  • Huslejebetaling foregår direkte mellem lejer og udlejer
  • Ejendomsserviceafdeling

Hos Dansk Boligformidling ApS er vi af den opfattelse, at vores kunder skal have værdi for pengene. Derfor betaler du os kun, hvis vi finder en lejer til din lejlighed. Ellers skal du intet betale. Det synes vi nemlig er mest fair.

Vi har med vores 30 års erfaring i branchen opbygget et kæmpe netværk af kunder. Disse kunder er især ambassader, virksomheder og organisationer. Med andre ord har vi en lang række af potentielle lejere til dig. Vores medarbejdere er desuden udelukkende uddannede fagfolk, som har bred erfaring og ekspertise indenfor udlejning af boliger. Så du kan trygt overlade udlejning af dit hus til os.

Med andre ord: søger du rådgivning i forbindelse med udlejning af hus, er du havnet det rette sted. Vi vil gerne gøre udlejningen af dit hus til en leg, så derfor tilbyder vi ejendomsservice. Det betyder at du vil have en ejendomsinspektør tilknyttet gennem hele lejeperioden. Indflytnings- og udflytningsrapporter, reparationer, maling, rengøring kan du også trygt overlade til os.

Ønsker du at høre mere, tilbyder vi en gratis boligvurdering af dit hus. Udfyld med navn, telefonnummer, e-mail samt postnummer, og vi vender tilbage til dig.

Se mere om udlejning af hus i København her

Bestil gratis boligvurdering

ÅBNINGSTIDER

man.-fre. kl. 9.00 – 16.00
søn. efter aftale

ADRESSE

Hellerupvej 78
2900 Hellerup DK

Leave a Comment